Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Corazon Latino boeken?

Corazon Latino boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Corazon Latino

Wilt u Corazon Latino direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Corazon Latino

Corazón Latino speelt zeer afwisselende en bruisende muziek uit Mexico, Cuba, Colombia, Brazilië en Spanje; om lekker op te dansen of gewoon bij weg te dromen.

Daarnaast beschikt de groep op verzoek over een uitgebreid Italiaans en Country & Western repertoire zodat de volgende thema's mogelijk zijn: Mexicaans-Zuid Amerikaans, Cubaans-Caribisch, Italiaans-Mediterraan of Tex-Mex-Country.

U kunt Corazón Latino als duo of trio boeken (gitaar, accordeon, kleine percussie en zang), maar voor grotere partijen en festivals is uitbreiding met viool, contrabas of guitarrón en grote percussie mogelijk.

De groep kan zowel akoestisch-ambulant als met geluidsversterking optreden.

Corazon Latino boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Corazon Latino zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Corazon Latino wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Corazon Latino. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Corazon Latino te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.