Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Corazón Latino boeken?

Corazón Latino boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Corazón Latino

Wilt u Corazón Latino direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Corazón Latino

Corazón Latino speelt zeer afwisselende en bruisende muziek uit Mexico, Cuba, Colombia, Brazilië en Spanje; om lekker op te dansen of gewoon bij weg te dromen.

Daarnaast beschikt de groep op verzoek over een uitgebreid Italiaans en Country & Western repertoire zodat de volgende thema's mogelijk zijn: Mexicaans-Zuid Amerikaans, Cubaans-Caribisch, Italiaans-Mediterraan of Tex-Mex-Country.

U kunt Corazón Latino als duo of trio boeken (gitaar, accordeon, kleine percussie en zang), maar voor grotere partijen en festivals is uitbreiding met viool, contrabas of guitarrón en grote percussie mogelijk.

De groep kan zowel akoestisch-ambulant als met geluidsversterking optreden.

Corazón Latino boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Corazón Latino zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Corazón Latino wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Corazón Latino. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Corazón Latino te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.