Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Cor Wolters boeken?

Cor Wolters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cor Wolters

Wilt u Cor Wolters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cor Wolters

Cor Wolters werd geboren in Emmen op 16 februari 1971. Hij groeide op met muziek, want zijn vader Harm speelde mondharmonica en accordeon.
Bij Pa en Ma thuis hoorde hij voornamelijk Nederlands talige volksmuziek en hier werd dus de basis gelegd voor zijn huidige muziekstijl.

Na zijn middelbare schooltijd hield Cor zich voornamelijk bezig met sport. En dan in het bijzonder met voetbal. Door een paar blessures verruilde Cor zijn voetbalspelletje voor zijn tweede passie: muziek.

Hij nam gitaarles, maar ook de accordeon kon hij niet laten staan. Ook begon hij toen serieus te zingen. Hij vond een leraar voor zangles en zijn stem groeide al snel uit tot het niveau van een beroepszanger.

Ook moeder Letta was erg muzikaal en met zijn oudere zus Truida zong hij thuis menig duet. Zijn ontwikkeling in de muziek begon al snel zijn vruchten af te werpen.
Cor wordt steeds vaker gevraagd om te zingen. Ook bij radiostations is Cor allang geen onbekende meer. Hij was al bliksemschijf bij radio Continu en met zijn liedje ‘Wanneer, Wanneer’, van zijn gelijknamige CD, stond hij twee weken nummer 1 in de regionale top 20.

Hij vindt het belangrijk het publiek op te zoeken en is pas tevreden als men van zijn muziek geniet.

Cor Wolters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cor Wolters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cor Wolters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cor Wolters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cor Wolters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.