Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014
Volledige prijslijst

Coosje Smid boeken?

Wilt u Coosje Smid boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Coosje Smid bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina. Wilt u Coosje Smid direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Coosje Smid

Coosje Smid studeerde in 2009 aan de Nederlandse Popacademie (richting singer/songwriter), waarna ze direct een platendeal kreeg bij Sony Music. Naast zingen is Coosje ook actrice. In 2009 kreeg ze een rol in de film JOY (regie Mijke de Jong), waar ze direct een Gouden Kalf voor Beste Vrouwelijke Bijrol voor kreeg. Ze was verder onder andere te zien in de telefilm Vast (regie Rolf van Eijk), My Life on Planet B (regie Ivan Lopez Nunez) en korte films als Te Min, Steen, Geen Klote en Roffa (regie Bobby Boermans).

Op televisie had Coosje rollen in onder andere Lijn 32, Eileen, Penoza 2, Van God Los 2 en A’dam & E.V.A. 2. Verder deed ze mee met The Voice of Holland seizoen 4 waar ze het tot de kwart finale schopte. Tussendoor treedt ze op in het theater met haar vader Ernst Daniel Smid. In 2014 tourden zij door Nederland met de voorstelling Voor Elkaar en in de zomer van 2015 speelden zij samen in Erbij Of Niet Erbij op de Parade.

Coosje is als ambassadeur van Oxfam Novib samen met haar vader op reis geweest om een documentaire te maken over de hongersnood en de droogte. Ze schreef daarvoor het nummer ‘Find Your Way Back Home’.Coosje werkt momenteel aan een nieuw album met zelfgeschreven nummers.

Coosje Smid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Coosje Smid zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Coosje Smid wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Coosje Smid. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Coosje Smid te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.