Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Coole Piet boeken?

Coole Piet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coole Piet

Wilt u Coole Piet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Coole Piet

Op 4 oktober ging de allereerste speelfilm in première van De Club van Sinterklaas ‘En het geheim van de speelgoeddokter'. Uiteraard zijn alle bekende Pieten van de Sint, waaronder Testpiet, Hoge Hoogte Piet, Keukenpiet, Muziekpiet en Kluspiet weer van de partij en beleven samen met o.a. Victoria Koblenko en Charly Luske een spannend avontuur op het witte doek. Talentpiet krijgt in de film zelfs de zegen van Sinterklaas om vanaf nu door het leven te gaan als de nieuwe Coole Piet!

Coole Piet staat natuurlijk bekend om zijn muzikale gave en zong uiteraard ook de titelsong ‘1 Sinterklaas' in voor de film en het album, dat sinds begin oktober verkrijgbaar is. Op het album zingt de Coole ook nog eens een duet met niemand minder dan Junior Songfestival winnares Rachel Traets.

Coole Piet is vanaf nu ook te boeken voor een gezellig optreden en zingt naast zijn eigen hit uit de film ook eigentijdse versies van bekende klassiekers als "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht', ‘Zie ginds komt de stoomboot' en ‘Sinterklaas Kapoentje'.

Coole Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Coole Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Coole Piet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Coole Piet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Coole Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.