Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 30 min.
  • Geluid: incl.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken als presentatrice
Volledige prijslijst

Conny Vink boeken?

Conny Vink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Conny Vink

Wilt u Conny Vink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Conny Vink

'N ZONNIG MIDDELPUNT VOOR UW EVENEMENT

Bekend van haar hits: Bossa-nova-boy, Maak je niet dik, Samen, Dansen is plezier voor twee, de Toeteraar. Haar optreden in de revue Blij Blijven met André van Duin en Frans van Dusschoten. Talrijke radio en t.v. uitzendingen.

Zij zingt, presenteert en amuseert op business-meetings, feestavonden, jubilea en dinner-party's. Op vocaal gebied trakteert Conny haar publiek op een omvangrijk repertoire. Dit varieert van oergezellig Hollands tot sfeervolle internationale evergreens. Kortom geschikt voor vele themafeesten.

Op presentatie-niveau is Conny de spil van uw programma en speelt spontaan in op elke situatie. Door haar jarenlange ervaring weet zij elk publiek te onderhouden en zorgt dat ieder evenement perfect verloopt. Entertainen, amuseren, show maken. Schitteren als een ster. Dichtbij het publiek. Zoeken naar de "tone of Voice"

De muzikale nuance die smaak geeft aan elk evenement...

Conny Vink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Conny Vink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Conny Vink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Conny Vink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Conny Vink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.