Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Confetti Ravers boeken?

Confetti Ravers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Confetti Ravers

Wilt u Confetti Ravers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Confetti Ravers

Dit energieke duo zorgt er gegarandeerd voor dat de voetjes van de vloer gaan en er luidkeels meegezongen wordt. De entertainment waarde van deze boys ligt zeer hoog en interactie met de zaal heeft de hoogste prioriteit. Niet bang voor een lekkere bende? Standaard is deze act, om de chaos compleet te maken, voorzien van grote hoeveelheden confetti, indien gewenst laten zij dit natuurlijk achterwege en zal het feest er niet minder om zijn. Urban, house en hardstyle of fout, top40 en Hazes? Of wellicht een tropische mix van dit alles? Alles kan, niets is te gek!

The Confetti Ravers zijn tevens te boeken als Confettirave XL.

Een complete drive in show met een flinke dosis madness inclusief opblaas-items, showlicht en effecten. Geen licht benodigd? vraag naar de mogelijkheden voor het pluspakket, zonder licht, mét madness!Deze boys hebben al een behoorlijke staat van dienst en zetten al menig tentfeest, schuurfeest en festival op zn kop. Wanneer jouw feest?

Confetti Ravers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Confetti Ravers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Confetti Ravers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Confetti Ravers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Confetti Ravers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.