Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Band stopt na carnaval 2015
Volledige prijslijst

Commercial Break boeken?

Commercial Break boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Commercial Break

Wilt u Commercial Break direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Commercial Break

Commercial Break is een zeer enthousiaste en een super allround formatie en heeft inmiddels een bijzonder goede naam opgebouwd.
Zij bewandelen nagenoeg alle paden van de hedendaagse muziek: van Nederlandstalig tot lekkere stevige Rock. Een breed repertoire en een spontane uitstraling beschrijven de gehanteerde succesformule om elke gelegenheid optimaal een muzikale omlijsting te voorzien.

De grote variatie in het repertoire maakt Commercial Break uitstekend geschikt om op feesten te spelen die om variatie vragen zoals: personeelsfeesten, bruiloften, discotheken en diner-dansant. Zij bieden voor ‘elk wat wils’, van quikstep tot Zuid-Amerikaans, van disco tot meezingers, van ballads tot rock.

Dit alles met een spetterende zangeres en een heerlijk doorzettingsvermogen en vooral veel enthousiasme maken de 5 leden van Commercial Break zo geliefd. Zij zullen er daarom ook altijd alles aan doen om uw feest tot een ongekend hoogtepunt te brengen.

Bezetting:
Jelle Keijzers : Drums en vocals
Patrick van Bree: Gitaar, saxofoon en vocals
Johan Huiberts : Bas-gitaar en vocals
Remco van Bree : Keyboards, gitaar en vocals
Belinda Kinnaer : Lead-vocals en percussie   

Commercial Break boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Commercial Break zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Commercial Break wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Commercial Break. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Commercial Break te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.