Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Color Reporters boeken?

Color Reporters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Color Reporters

Wilt u Color Reporters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Color Reporters

Een aantal gezamenlijke schrijfsessies voor het derde soloalbum van Bertolf Lentink markeerde het begin van een nieuwe band. De twee liedjes die hij en de gitarist/zanger in zijn band Bas Wilberink daarvoor schreven, bleken niet geheel in de lijn van de plaat, die de titel ‘Bertolf’ zou krijgen. Echter was wél de kiem gelegd voor Color Reporters.

De Zwolse singer-songwriter, bekend van hitsingles als ‘Another Day’ en ‘Mary’, verlangde weer naar ‘het bandjesgevoel’. En door samen met Wilberink te schrijven was vocaal melodisch gezien meer mogelijk dan wanneer Lentink solo schreef.

Bertolf:

    “De samenwerking met Bas was iets waar ik al heel lang naar op zoek was. Een andere songwriter, met een vergelijkbare smaak, met een stem die de mijne kon aanvullen, die even fanatiek was als ik. Refreinen konden nu echt de hoogte in, omdat Bas zo’n fenomenaal bereik heeft. Daarbij vullen we elkaar ook in het schrijven goed aan. Het werkte heel inspirerend, en vooral: het was heel leuk. Zo leuk, dat ik dacht: waarom zou ik het in godsnaam nog allemaal in m’n eentje doen.”

Waarmee de band Color Reporters, vernoemd naar een liedje van één van hun invloeden Elliott Smith, was geboren. De twee bleven doorschrijven in de thuisstudio van Wilberink, gelegen op het platteland aan het randje van Zwolle. De afgelopen tijd zijn ze druk geweest met het opnemen van hun debuutalbum. “En hij is inmiddels klaar”, vertelt Wilberink, voorheen zanger/gitarist van de bands Dolorous Daze en SuperFluous.

    “Samen met producer/mixer Guido Aalbers en onze drummer Nicky Hustinx namen we de drums op in Studio Lobbes, waarna we de rest zelf deden in ons eigen studiootje. Guido heeft de plaat vervolgens weer gemixt in zijn studio in Soest. We kunnen niet wachten om ons album aan ‘de buitenwereld’ te laten horen.”

Toetsenist/gitarist Caesar Roseboom en bassist Rutger Renden completeren Color Reporters. Het debuutalbum van Color Reporters is op 14 maart 2014 verschenen. Daarop staat onder andere de eerste single ‘Crack the Code’.

Color Reporters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Color Reporters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Color Reporters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Color Reporters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Color Reporters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.