• Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Coen Swijnenberg boeken?

Coen Swijnenberg boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coen Swijnenberg

Wilt u Coen Swijnenberg direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Coen Swijnenberg

Coen Swijnenberg is zoals vele andere DJ’s al vroeg besmet geraakt met het ‘radiovirus’. Van kleins af aan is Coen al bezig met radio maken in zijn eigen gebouwde studio op zijn slaapkamer thuis. Hij werd echt ‘radio-actief’ vanaf zijn veertiende en draaide voornamelijk bij lokale omroepen voor hij bij 3FM een start kon maken in 2003. Eerst een tijd in de nacht, maar daarna hoorde je Coen Swijnenberg dagelijks tussen 18:00 en 20:00 uur achter de microfoon in zijn Swijnenstal. Tot hij zijn maatje Sander Lantinga tegenkomt… Ze vormden een duo en starten het programma ‘De Coen & Sander Show‘. In augustus 2015 verplaatsten zij het avontuur van 3FM naar Radio 538.

Naast zijn rol in de Coen & Sander Show draait Coen Swijnenberg ook graag solo door het hele land op diverse feesten, evenementen en festivals, spreekt hij voice-overs voor televisie in en zie je hem bij diverse programma’s op tv! Coen Swijnenberg beleeft buiten het maken van radio om ook veel plezier aan zijn weblog. Werkelijk alles wat op zijn pad komt, wordt gefotografeerd en op de site geplaatst. Later surft Coen Swijnenberg ook mee met de hypegolf die ‘Twitter’ heet. Maar gevraagd naar zijn aller…aller…allerleukste bezigheid, zal hij toch radio maken noemen. Bij sommige mensen stroomt het nou eenmaal door hun bloed. Is niks aan te doen.

Coen Swijnenberg is samen met zijn maatje Sander Lantinga ook als duo te boeken; ‘De Coen & Sander Show‘. Een DJ-set (90 minuten) waar écht niets te gek is! Coen & Sander zijn áltijd bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, kneiterharde 90’s platen, foute aprés ski en de house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Kortom, de mannen trekken graag door het land en je vind het duo vaak op bedrijfsevenementen waar zij presentaties verzorgen, hebben zij ‘Das Coen und Sander Fest’ en zie je het duo vaak terug op major festivals. Daarnaast hosten zij op meerdere events een eigen Coen & Sander area.

Coen Swijnenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Coen Swijnenberg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Coen Swijnenberg wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Coen Swijnenberg. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Coen Swijnenberg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.