Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.000,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Coen Swijnenberg boeken?

Coen Swijnenberg boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coen Swijnenberg

Wilt u Coen Swijnenberg direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Coen Swijnenberg

De uit De Bilt afkomstige Coen Swijnenberg is zoals vele DJ’s al vroeg met het ‘radiovirus’ besmet geraakt. Vanaf zijn 14e maakt hij al radio bij diverse lokale omroepen. In april 2003 startte hij bij 3FM. Eerst een tijd in de nacht maar een jaar later hoorde je Coen dagelijks tussen 18:00 en 20:00 uur achter de microfoon in zijn Swijnenstal. Tot hij Sander Lantinga tegenkomt…. De Coen & Sander show was een feit.

Sinds augustus 2015 zijn Coen & Sander van maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur te horen op Radio 538 in de Coen & Sander Show. Coen beleeft buiten het maken van programma’s om ook veel plezier aan zijn weblog. Werkelijk alles wat op zijn pad komt, wordt gefotografeerd en op de site geplaatst. Zijn grootste liefde blijft echter toch de muziek en de radio.

Coen Swijnenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Coen Swijnenberg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Coen Swijnenberg wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Coen Swijnenberg. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Coen Swijnenberg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.