Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Code Oranje boeken?

Code Oranje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Code Oranje

Wilt u Code Oranje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Code Oranje

De leukste Hollandse muziekattractie van Nederland, met niemand minder dan DJ Coenio achter de knoppen! Stap in! Stap in! De carrousel gaat draaien, Code Oranje is geactiveerd! 120 minuten lang gaat Code Oranje je trakteren op de beste, leukste en meest opzwepende Hollandse knallers. Je bent je verzekerd van het grootste Nederlandstalige muziekfeest in jouw kroeg, feesttent of op jouw event of festival!

120 minuten lang kleurt de tent letterlijk en figuurlijk oranje en gaan de gasten gegarandeerd uit hun dak! Van Sieneke tot Snollebollekes en van Koos Alberts tot John West, alles komt voorbij. 120 minuten lang, 120 km per uur. Riemen vast en draaien maar!

Code Oranje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Code Oranje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Code Oranje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Code Oranje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Code Oranje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.