Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Coconut Showband boeken?

Coconut Showband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coconut Showband

Wilt u Coconut Showband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Coconut Showband

De uit Friesland afkomstige band bestaat uit een ideale samenstelling van twee zangeressen en vier musici.

De band speelt een uitgekiend en op de gelegenheid afgestemd repertoire. Uitsluitend herkenbare hits die iedereen kent van "Rock & Disco" tot Soul & Ballads.

Coconut speelt voor bedrijven, boekingsbureaus, feestcommissies, verenigingen, stichtingen en particulieren. En u vindt Coconut op de meest uiteenlopende evenementen, zoals: personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galadiners, dorpsfeesten, bruiloften en andere bijzondere openbare of besloten bijeenkomsten. Wat u ook te vieren heeft, Coconut heeft menig jubileum, huwelijksfeest, dorpsfeest en gala op gepaste wijze opgeluisterd. In de afgelopen jaren heeft Coconut vele artiesten van Jan & Zwaan tot Lee Towers live begeleid. Vaak op de mooiste locaties in Nederland, maar ook in het buitenland. Zo zijn Brussel, Köln, Hamburg en Tenerife inmiddels aangedaan.

Coconut Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Coconut Showband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Coconut Showband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Coconut Showband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Coconut Showband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.