Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Cockers Delight boeken?

Cockers Delight boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cockers Delight

Wilt u Cockers Delight direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cockers Delight

Met Cocker`s Delight  kruipt een gepassioneerde 12-koppige live band in de huid van Joe Cocker. Onder begeleiding van professionele muzikanten, wordt door leadzanger Geert Pelzer Joe’s kenmerkende rauwe stemgeluid neergezet als in zijn beste dagen. De band speelt grote hits als You are so beautiful, de briljante cover With a little help from my friends, Delta Lady, N’oubliez jamais en het van Ray Charles bekende Unchain my heart. Maar ook minder bekende werken  als Can’t find my way home’ ‘Living in the promised land en Hard Knocks maken de show zeer de moeite waard.

Boekingen Cockers Delight

Instrumentaal vakmanschap van de blazers en drie achtergrondzangeressen zorgen voor een muzikale en vocale ondersteuning. Cocker`s Delight eert de legendarische Joe Cocker in een twee uur durende show van Woodstock tot
aan zijn laatste tot de verbeelding sprekende werken.

De band bestaat uit 12 mensen: toetsen, drums, basgitaar, leadgitaar, percussie, 3 blazers, 3 achtergrondzangeressen en de leadzang.

Cockers Delight boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cockers Delight zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cockers Delight wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cockers Delight. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cockers Delight te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.