Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Co Stompe boeken?

Co Stompe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Co Stompe

Wilt u Co Stompe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Co Stompe

Co Stompé is zonder enige twijfel één van de populairste darters van Europa!

In januari 2000 vestigde hij definitief zijn naam in de dartswereld. Voor het eerst in zijn loopbaan behaalde hij de halve finale van de toenmalige Embassy (tegenwoordig The Lake Side), het meest prestigieuze dartstoernooi ter wereld. Het zou niet zijn laatste succes blijken. Al snel zou de Amsterdamse trambestuurder ervoor kiezen full time darter te worden. Co Stompé behoort inmiddels al jaren tot de internationale dartstop.

Co Stompe is te boeken voor workshops. U kunt uw seminar, (bedrijfs)feest of teambuildingsevent leuker en aantrekkelijker maken door Co Stompé in te schakelen. Een unieke kans om uw klanten, collega’s of gasten te verrassen. Samen met Co en mastercaller wordt elk evenement onvergetelijk.

Wanneer u Co boekt voor een clinic zijn diverse thema’s mogelijk.

  • Teambuilding
  • Werken in een organisatie is precisiewerk
  • Pure ontspanning
  • Relatiemarketing


Uiteraard is het mogelijk gewoon een lesje darten te krijgen

Co Stompe is ervaren in dit soort arrangementen en weet bij ieder soort publiek de juiste snaar te raken. Tussen de bedrijven door manifesteert Stompé zich als een gangmaker. Hij is altijd in voor een grap of een leuke opmerking en heeft daarom de lachers op zijn hand. Het maakt van hem een graag geziene gast, die nooit zijn fans in de steek zal laten, en altijd voor iedereen een woordje over heeft.

Co Stompe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Co Stompe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Co Stompe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Co Stompe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Co Stompe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.