Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Clown Tobi boeken?

Clown Tobi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Clown Tobi

Wilt u Clown Tobi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Clown Tobi

Clown Tobi is top amusement voor het gehele gezin!! Iedereen lacht om zijn komische versprekingen. Men geniet volop van zijn sterke goocheltrucs. Met ingehouden adem volg je zijn spannende wedstrijdjes.   Onze  Clown Tobi laat iedereen een  “flitsend” dol komisch  avontuur beleven. Bij Clown Tobi en bij goochelaar Tobi worden de kids de sterren van de show. In zijn tovershow komen gemiddeld 40 kinderen op het podium! Als klap op de vuurpijl mogen alle kinderen deelnemen aan een bruisende mega discofinale.
 
Dit uniek kinderspektakel bevat:

•    prachtig showdecor in thema (enkel voor binnen)
•    geluidsinstallatie en -technicus tot 350 personen
•    prijzen voor de deelnemers en gratis fotokaart voor alle aanwezige kinderen

Clown Tobi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clown Tobi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clown Tobi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clown Tobi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clown Tobi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.