Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken?

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten

Wilt u Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten

Clown Snorre & de verdwenen Pepernoten!? Sinterklaas Voorprogramma voor op uw bedrijf om de kinderen en ouders vast in de stemming te brengen met een leuk, lekker, gek kinderprogramma vol enthousiasme live begeleid op gitaar.

Deze interactieve voorstelling zorgt ervoor dat de kinderen vol enthousiasme klaar staan om al zingend Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen.

Met o.a.:
• Uit volle borst Sinterklaas liedjes meezingen
• Waar is Spionpiet?
• Grote Flapschoen schoencadeaus
• Sinterklaas liedjes raden
• Vurig strooigoed toveren 
• En tot slot het spannende Snorre Sinterklaas Alarm!
Kortom een lekker, leuk & gek muzikaal kinderprogramma met goochel & clownerieacts.

Vol enthousiasme live begeleid op gitaar door Clown Snorre!

Clown Snorre heeft ca. 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het optreden voor grote groepen kinderen van 3-12 jaar en hun ouders.

Hij beschikt over een professionele geluidsinstallatie, ruim voldoende voor groepen tot ca. 500 kinderen.

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.