Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Clown Pascalino en Boekpiet boeken?

Clown Pascalino en Boekpiet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Clown Pascalino en Boekpiet

Wilt u Clown Pascalino en Boekpiet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Clown Pascalino en Boekpiet

Net als de kinderen wacht Clown Pascalino op de komst van de Sint. Samen met de kinderen oefent hij alvast wat liedjes, kijkt hij of zijn kleren wel goed gestreken zijn en zijn schoenen netjes zijn gepoetst.

Maar dan krijgt hij een telefoontje van de Boek Piet!
Zij is namelijk onderweg Sinterklaas kwijtgeraakt en is in grote paniek.
Zouden Sinterklaas en Boekpiet allebei de weg op tijd kunnen vinden?


Wilt u weten of alles uiteindelijk goed komt?

Boek dan deze doldwaze Sint show die boordevol zit met liedjes, Goochelen, Jongleren, maffe ballonfiguren en natuurlijk... de Boekpiet!

Clown Pascalino en Boekpiet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clown Pascalino en Boekpiet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clown Pascalino en Boekpiet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clown Pascalino en Boekpiet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clown Pascalino en Boekpiet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.