Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Clown Noni boeken?

Clown Noni boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Clown Noni

Wilt u Clown Noni direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Clown Noni

Veel interactie en een razendsnelle afwisseling van grappen en liedjes: Clown Noni zet ieder feestje volledig op zijn kop.

Vanaf het moment dat de spreker hem op unieke wijze aankondigt is er geen ontkomen aan Noni's capriolen.
Hij mag dan wel 'een beetje dom'  zijn, maar Noni stuitert letterlijk over het podium en krijgt ieder publiek op zijn hand.

Een feest is geen feest als Clown Noni er niet is geweest. Snelle grappen. Flitsende
trucs. En spetterende meezingers. Zoek dekking, want de lachsalvo's vliegen u om de oren! De shows van Clown Noni zijn een fantastische belevenis. Voor de kids, maar ook voor de mama's en de papa's. Voor u het weet staat u zelf als een reuzenkleuter te swingen en te springen!

Kortom met Clown Noni in huis bent u van een groot feest verzekerd

Clown Noni boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clown Noni zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clown Noni wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clown Noni. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clown Noni te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.