Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Clown Jopie en Tante Angelique boeken?

Clown Jopie en Tante Angelique boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Clown Jopie en Tante Angelique

Wilt u Clown Jopie en Tante Angelique direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Clown Jopie en Tante Angelique

In een fruitige, vrolijke flitsende show verovert Clown Jopie alle kinderharten. Clown Jopie is een spetterende pretbelevenis, die wil feesten en beesten met de kids. Het is een wervelwind die aanstekelijk door de zalen raast. Men klapt, men stampt, men zingt. Men geniet van Clown Jopie van top tot teen.

Clown Jopie verslindt elke slechte bui. Clown Jopie is één brok vitaminen voor de lachspieren. De show is een mix van trendy vrolijke, carnavaleske liedjes, waarbij de gevoelige snaar soms ook bespeeld wordt. De komische versprekingen van onze kiwi vormen hilarische hoogtepunten in de show.

De vijfde CD: ‘Een koffer vol met liedjes’ is inmiddels een feit. Het aanstekelijke KIWI-lied en het poep-goede ‘Ui’tjes-lied worden onmiddellijk door iedereen meegezongen. Als Piet de eigengereide twietende kanariepiet ook nog even langs vliegt, zijn alle lachspieren weer gemasseerd en ligt de zaal aan Jopie’s flappen.

Tante Angelique
Tante Angelique is de modieuze, goedlachse tante van Clown Jopie. Zij tracht op een eigentijdse, vriendelijke wijze Jopie in het gareel te houden. Tante Angelique houdt van gezonde geluidjes en Jopie is dol op Uitjes. De opvoedkundige lessen van onze slanke Tante leiden tot veel doldwaze situaties, met komische sketches.

Clown Jopie en Tante Angelique boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clown Jopie en Tante Angelique zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clown Jopie en Tante Angelique wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clown Jopie en Tante Angelique. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clown Jopie en Tante Angelique te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.