Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60/90 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Clown Erico boeken?

Clown Erico boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Clown Erico

Wilt u Clown Erico direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Clown Erico

De Knotsgekke clown voor jong en oud presenteert in deze doldwaze show een mix van humor, magie en verbazing.  Clown Erico een ongelooflijke entertainer die dolkomisch jong en oud vermaakt in een wel zeer verrassende show! 

Clown Erico laat zijn wonderlijke wereld op eigen wijze aan het publiek zien. Hierbij boeit, verbaast en betrekt hij zijn publiek.  Clown Erico brengt een show vol actie en sensatie voor jong en oud.

In deze doldwaze show neemt hij het publiek mee naar een dolkomische en magische wereld waar continu wat gebeurt en de lachsalvo’s aaneengeschakeld zijn.                         

Het optreden zit boordevol clownerie, magische en wonderlijke acts en natuurlijk zijn welbekende ballonnen, dit na afloop van de show waar iedereen mee roept in deze fantastische uitsmijter de ballonnenparade.

Deze show vol met humor, magie en spektakel is verzekerd van een lach van zijn publiek die ze zeker niet snel vergeten.

Clown Erico boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clown Erico zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clown Erico wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clown Erico. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clown Erico te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.