Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vele mogelijkheden
Volledige prijslijst

Clown Babello boeken?

Clown Babello boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Clown Babello

Wilt u Clown Babello direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Clown Babello

Clown Babello combineert professionaliteit met betrokkenheid.

Mede hierdoor weet Clown Babello altijd heel snel de harten van jong en oud te veroveren met zijn gevarieerde programma’s.

Zijn programma’s bestaan uit een aantal unieke acts. Zo is er een goochelshow, een bordenshow, een ballonnenshow, de sprekende pop Toby, maar ook de liedjes, sketches, wedstrijdjes, grappen en grollen mogen niet ontbreken bij de interactieve shows die Babello te bieden heeft.

Babello werkt al jaren voor kinderen, volwassenen en senioren, en succes is bij Babello gegarandeerd! Alle shows zijn inclusief geluidsinstallatie tot 350 personen en begeleiding met digitale bandmuziek door eigen technicus van Clown Babello. Ook decor inbegrepen.

Van kindershows tot sinterklaasshows

Clown Babello is inzetbaar voor:

- Winkelpromotie
- Kinderen
- Volwassenen
- Sinterklaas

Heeft u nog meer ideeën waar ik zou kunnen optreden?

Clown Babello boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clown Babello zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clown Babello wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clown Babello. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clown Babello te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.