Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Claw Boys Claw boeken?

Claw Boys Claw boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Claw Boys Claw

Wilt u Claw Boys Claw direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Claw Boys Claw

Zelfs de jongste mensen weten inmiddels wat Claw Boys Claw is. Na een uitverkochte Paradiso en Tivoli, grote festivals als Noorderslag, Lowlands en Parkpop valt dat niet te ontkennen.

Niet alleen is duidelijk wie het zijn, maar ook op zeker waar ze voor staan: nummers van hoge kwaliteit op de rockladder en puur vermaak op het podium.

Je zou dus kunnen zeggen dat je weet wat je te wachten staat bij een optreden van Claw Boys Claw maar niets is minder waar door de onvoorspelbaarheid van zanger Peter te Bos! De mannen zijn zelfs weer bezig met nieuw materiaal dus haal deze succesformule binnen!

Claw Boys Claw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Claw Boys Claw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Claw Boys Claw wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Claw Boys Claw. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Claw Boys Claw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.