Twilight Entertainment

     
 • Tijdsduur: 150 min.
 • Geluid: incl. geluid voor artiest
 • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
 • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Classic Rock Show boeken?

Classic Rock Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Classic Rock Show

Wilt u Classic Rock Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Classic Rock Show

De bakermat van de moderne rockmuziek ligt feitelijk in de eind jaren ’70 en jaren ’80. Vele rockklassiekers, waar jong én oud nu nog steeds enthousiast van wordt, stammen uit die tijd.

En wat is er mooier voor dit jonge én oudere publiek dan al deze fantastische rocksongs in concertuitvoering voorgeschoteld te krijgen door een groepje professionele, virtuoze muzikanten die tevens hun muzikale roots terugvinden in deze muziek. Vul dit vervolgens in met een indrukwekkende lichtshow en een perfecte hifi ‘Wall of Sound’, en …klaar!... the European Classic Rock Show.

Bekende gezichten uit de bekendste coverbands van de afgelopen 15 jaar hebben begin 2011 de handen ineen geslagen en elkaar gevonden in deze sublieme Classic Rock Show.


Uit een lange lijst van rockklassiekers selecteerden  de muzikanten van the European Classic Rock Show de allerbeste songs. Bij het samenstellen van het repertoire bleek al snel dat er wel bijna drie volledige repertoirevullingen gecreëerd konden worden met al deze klassiekers. Er ligt dus nog genoeg ‘op de plank’  voor verdere variatie in het repertoire in de toekomst.

In een boeiende en vloeiende performance waan je je op het ene moment bij een liveconcert van Foreigner of Toto en het ander moment bij Van Halen of Marillion. Prachtige klassiekers, vette rocktracks en diverse gevarieerde medleys zorgen voor veel, héél veel, opzwepende, meeslepende, sensationele en herkenbare momenten.

Classic Rock Show boeken ?

ECRS is een belevenis van ruim 1x60 min en 1 x 90 min die je moet meemaken, en die je graag daarna nóg wel een keer wilt meemaken.

De bezetting van The European Classic RockShow:
 

 • leadzang:     Leon Beelen (Go To The Max)
 • gitaar:        Ralf  ‘Ralle’  Rudnik (Montevideo)
 • gitaar:        Henk Maas (Santa Rosa)
 • keyboards:    Willem Vogels (Santa Rosa) 
 • basgitaar:    Mauricio Guerra Lopez (Caz)
 • drums:        Jusso Whistler (Boriss)
 • altviool:    Francoise van Varsseveld (oa Borsato)
 • viool:        Carolijn van der Sanden (oa Herbert Gronemeyer)
 • cello:        Anne Meike Burgel (oa Gino Vanelli)

Je zult oren en ogen tekort komen bij de European Classic Rock Show !!

 

Classic Rock Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Classic Rock Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Classic Rock Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Classic Rock Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Classic Rock Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.