Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Claire Maidin boeken?

Claire Maidin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Claire Maidin

Wilt u Claire Maidin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Claire Maidin

Dat we in Nederland nog niet veel van Claire Maidin hebben gehoord is een kwestie van tijd en over de landsgrenzen kijken. Claire heeft haar sporen verdiend in het buitenland, en reist momenteel de hele wereld over met een groot orkest achter zich. Claire, geboren in het Engelse Yorkshire, was getrouwd met een Nederlandse man en heeft een dochtertje, Lily. Tijd voor een nadere kennismaking met dit supertalent op piano en zang.

Claires muzikale talent viel al vroeg op. Als meisje van elf werd Claire toegelaten op de prestigieuze Chethams School of Music, gevolgd door The Royal College of Music en The Royal Academy of Music in Londen. In 1994 was Claire finaliste van BBC Young Musician of the Year. Sindsdien is ze als pianosolist betrokken bij de BBC, ITV en Sky Television, en heeft ze samengewerkt met onder andere Simon Cowell, Cliff Richard, Bridget Nielson, JLS, Neil Diamond, Diana Ross en Liza Minelli. Naast muzikaal talent is Claire in Engeland uitgegroeid tot een tv-persoonlijkheid. Ze was onder andere vocal coach bij XFactor UK, Britain’s Got Talent, Sing If You Can en Comic Relief.

Boekingen Claire Maidin

Claires eerste kennismaking met Nederland was in 2013, toen ze groot succes had bij Holland’s Got Talent. Met haar indrukwekkende pianospel en unieke stem, en niet te vergeten haar charming looks, schopte ze het tot de finale.

Claire zet momenteel de laatste puntjes op de i van haar album Up Close and Personal. ‘Het album gaat heel puur klinken’, vertelt Claire. ‘Ik wil echt mezelf laten zien, zonder opsmuk. Door muziek te maken geef je veel van jezelf bloot. Als je songs vanuit je tenen komen, dringt dat ook bij je luisteraars door. Ik maak muziek met hart en ziel, en dat mag iedereen horen!’ Op haar album, én live: Claire geniet het meest van optreden en andere mensen laten genieten. En daar kan Nederland de komende tijd veel van verwachten.

Claire Maidin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Claire Maidin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Claire Maidin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Claire Maidin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Claire Maidin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.