Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.675,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ciska Peters boeken?

Ciska Peters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ciska Peters

Wilt u Ciska Peters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ciska Peters

Ciska Peters gaf onlangs een eenmalig optreden in de TROS Sterrenparade met haar oude Kompaan Ronnie Tober en vooral de reacties daarna, veroorzaakten weer de bühne kriebels bij zangeres Ciska Peters. 25 jaar geleden verwisselde Ciska haar zangcarrière voor een mooie loopbaan in de evenementenorganisatie.

Als zangeres kende Ciska talloze successen met hits als ‘Zeeman’,‘Dans naar de zon’, ‘De zwarte kat’, ‘España Mañaña’ en ‘Naar de kermis’. Ook als presentatrice staat Ciska haar mannetje! Ze spreekt vloeiend Engels en Duits en kan zich in het Spaans (Olé Olé) en Frans (Allo Allo) geestig en grappig verstaanbaar maken.

Ciska weet als geen ander wat er van haar verwacht wordt en maakt die verwachtingen meer dan waar !

Ciska Peters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ciska Peters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ciska Peters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ciska Peters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ciska Peters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.