Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Cindy Pielstroom boeken?

Cindy Pielstroom boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cindy Pielstroom

Wilt u Cindy Pielstroom direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cindy Pielstroom

Cindy Paulina Pielstroom wordt op 3 augustus 1970 geboren   in Amsterdam. Na de Mavo, Havo en het VWO volgt zij diverse computercursussen en toneelworkshops bij o.a. Ruud van Hemert en Joe Weston. Op haar 21e wordt zij door Euromodel, haar buro in Amsterdam, gevraagd naar Barcelona af te reizen. Cindy Pielstroom wordt een veelgevraagd model en werkt in diverse landen als Italië, Griekenland en Duitsland. Ook doet Cindy een aantal commercials, onder andere voor Amstel bier (Griekenland), Natrena en Sanex (Spanje).
 
In 1996 begint haar televisie carrière bij RTL4 als zij door het Nederlands publiek wordt gekozen als nieuwe assistente van Hans van der Togt in het programma Rad Van Fortuin. Tegelijkertijd werkt Cindy in de productie en op de redactie van Veronica’s Call TV waar zij later ook presenteert en meer dan 600 uur live televisie maakt.
 
Na het Rad van Fortuin wordt Cindy omroepster bij Veronica. Als snel volgt de presentatie van programma’s als ‘De Digitale Revolutie’, ‘Vips’, ‘City Report’, ‘Gameforce One’ en ‘Yorkiddin’ (het jeugdblok van Yorin, waar ze o.a @cindy’s presenteert). Voor het merendeel van deze programma’s werkt Cindy ook als redactrice.
 
Op 31 december 2002 stopt de zender met Yorkiddin. Als gevolg daarvan neemt Cindy ontslag bij Yorin als omroepster en richt zich volledig op haar bedrijf Connecting People. Het bedrijf Connecting People (opgericht in 1999) is gespecialiseerd in het schrijven van PR en Marketing concepten voor feesten, tentoonstellingen, evenementen, clubs, festivals en programma’s. Een aantal voorbeelden: @cindy's (tv programma voor kinderen rond de 12 jaar, ism Tribune A), het Uitbal (slotfeest van de Uitmarkt), Synergie (een tentoonstelling van 5 verschillenden kunstvormen), Yorin to Amnesty (2 televisieprogramma’s t.b.v. Amnesty International, eigen initiatief en uitgevoerd i.s.m. Black Hole Sun Productions), PR OneMen can make a difference (postercampagne met de BN-ers), Made-By (visuals TMF Awards), Point Viktor (interactief reisprogramma voor breedbandinternet voor Jamby), Grenzeloos (interactief programma voor TMF), Notspopup, om de hulporganisatie NOTS te lanceren en werkt zij regelmatig samen met Brunotti en Stonehouse (Apple).
 
In 2003 is Cindy mede oprichtster van Globalogical Foundation. Een stichting ter bevordering van bewustwording van wereldproblemen. Vanuit deze stichting wordt op 16 oktober 2004 de campagne Globalcious gelanceerd (een samenwerking met MTV en oxfam/NOVIB). Cindy Pielstroom schrijft de concepten en acties geeft leiding aan de vrijwilligers en werknemers.
 
Zowel Globalicious als Connecting People blijken zeer succesvol in 2005. Door Vrij Nederland wordt Cindy het icoon van het nieuwe engagement genoemd, ook in de Volkskrant verschijnt een positief artikel. Het NRC blijft in de eerste instantie achter maar moet later ook toegeven dat, door de manier waarop Cindy haar campagne voert, jongeren de volgende keer wél begrijpen wat de millenniumdoelen zijn als daar over wordt gesproken door de politiek. Cindy geeft ook lezingen aan universiteiten en op bijeenkomsten van Ministeries en Ontwikkelingorganisaties.
 
Naast alle werkzaamheden is Cindy Pielstroom ook stemacteur, zo heeft ze diverse commercials en promotie campagnes ingesproken. Ze deed ook de voice over voor City Report en de Digitale Revolutie.
 
Haar hobby’s zijn schilderen en ontwerpen van meubilair. Dit resulteerde in het ontwerp van een restaurant in Nijkerk waarvoor Cindy de leestafel, een bar en de lampen ontwierp.
 
In 2006 gaat Cindy verder met Globalicious en Oxfam/Novib. Connecting People is bezig met het opzetten van een magazine en tv programma’s. Daarnaast   is er een ontwerper aangesteld die de Connecting People, Fair Trade, kledinglijn met Cindy gaat ontwerpen.
 
,,Ik ben een erg gelukkig mens. 2005 was in alle opzichten heerlijk. Ik hoop dat ik dit met, natuurlijk mijn collega’s, vol kan houden in 2006. Aan ons enthousiasme zal het niet liggen. Zowel met Globalicious als met Connecting People willen we de wereld wat mooier kleuren. Als je daar volledig achter staat, lukt dat ook.

Cindy Pielstroom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cindy Pielstroom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cindy Pielstroom wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cindy Pielstroom. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cindy Pielstroom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.