Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Cindy de Koning boeken?

Cindy de Koning boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cindy de Koning

Wilt u Cindy de Koning direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cindy de Koning

Cindy de Koning is vooral bekend van haar werk op radio en televisie. Maar ook reist ze door het land als gespreksleider en dagvoorzitter. Universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen begeleidt ze in het traject van blended learning. Als media en presentatiecoach helpt ze bedrijven en particulieren. Verder is ze te horen als voice -over van bijvoorbeeld bedrijfsfilms en telefoonsystemen.

Cindy heeft jarenlange ervaring als presentator op radio en tv, maar ook als dagvoorzitter en gespreksleider. Daardoor kwam ze op vele plekken en maakte ze kennis met de meest uiteenlopende zaken. Cindy is betrokken en vakkundig. En als ze er niet voldoende van weet, dan zal haar honger naar kennis ervoor zorgen dat ze alsnog volledig op de hoogte is. Als dagvoorzitter en gespreksleider zorgt ze ervoor dat het publiek en de gasten niet alleen een fijne dag hebben, maar ook dat ze er nog iets van opsteken. Complexe zaken kunnen toch duidelijk worden als je maar de juiste vragen stelt. En juist dat is de kracht van Cindy. Trefzeker, scherp, accuraat maar wel met een lach. Cindy zoekt altijd de juiste toon.

Maar ook voor podiumpresentaties is Cindy de Koning de juiste partij. Zij loodst het publiek door de dag heen. Passie is wat iedereen bindt. Of je nou CEO bent of toiletjuffrouw. Het gevoel ergens voor te gaan kent iedereen. Cindy probeert altijd de mens achter…te laten zien.

Cindy de Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cindy de Koning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cindy de Koning wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cindy de Koning. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cindy de Koning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.