Twilight Entertainment

     
Foto: Martijn de Bie
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Cindy de Koning boeken?

Cindy de Koning boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cindy de Koning

Wilt u Cindy de Koning direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cindy de Koning

Cindy de Koning is iedere werkdag 's ochtends te horen tussen negen en twaalf uur in het programma 'De Koning te Rijk'. Verder is ze te zien als presentatrice van het nieuws op omroep Brabant tv.

Cindy werd in de hete zomer van 1973 geboren in Diepenveen. Omdat haar vader een baan had aangenomen bij DAF, verhuisde het gezin naar Geldrop. Samen met haar broer Goof begon ze al op jonge leeftijd een eigen krantje (voor de straat), had ze een eigen persbureautje (dat nieuws bracht uit de straat) en een eigen radiostation(netje). Radio 2000 was te ontvangen in de hele straat en het station beschikte over maar liefst zes singletjes.
Op haar dertiende draaide ze bij de ziekenomroep Eindhoven verzoekplaatjes. Daarna werkte ze bij de lokale omroep Eindhoven en in Geldrop waar ze het schopte tot hoofdredacteur. Ook bij de lokale omroep in Waalre maakte ze programma’s. Inmiddels studeerde ze aan de HEAO Communicatie, maar ze vond de opleiding Journalistiek in Tilburg leuker.
Tijdens haar studie journalistiek begon Cindy als presentator van 'Lekker geen Wekker' bij Omroep Brabant. Ook werkte ze nog bij de Vara en NOS radio. Inmiddels behoort Cindy tot de bekende gezichten van Omroep Brabant. Na vele programma's te hebben gemaakt waaronder het theaterprogramma 'Volle Bak' en het middagprogramma De Koning Te Rijk, heeft ze nu haar plek gevonden in de ochtend. Iedere werkdag is ze te horen tussen negen en twaalf uur in het programma 'De Koning te Rijk'.
Cindy 'schuift' haar eigen uitzending ook zelf. Iets wat slechts weinig vrouwen in Nederland kunnen. Ook is ze in de provincie te vinden als presentator van festivals en seminars.

                                                          

Cindy de Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cindy de Koning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cindy de Koning wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cindy de Koning. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cindy de Koning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.