Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Christophe Haddad boeken?

Christophe Haddad boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Christophe Haddad

Wilt u Christophe Haddad direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Christophe Haddad

Christophe Haddad is acteur, musicalster, zanger.

Na de middelbare school volgde Christophe Haddad diverse theateropleidingen en musicalworkshops. Daarnaast kreeg Christophe Haddad 6 jaar privé zanglessen van diverse docenten, o.a. van het conservatorium te Rotterdam en Gent.

Christophe Haddad speelde in de volgende musicals:

- Sneeuwwitje (Studio 100)
- The King and I (Koninklijk Ballet van Vlaanderen)
- Assepoester (Studio 100)
- De Tovenaar van Oz (Music Hall)
- Peter Pan (Nederlands Theater Gent)
- Pinokkio (Studio 100)
- Robin Hood (Studio 100)
- Doornroosje (Studio 100)
- Titanic (Joop van den Ende Theaterprodukties)
- 3 Musketiers (Joop van den Ende Theaterprodukties)

Op 9 maart 2009 werd bekend dat Haddad vertrekt uit Goede tijden, slechte tijden, 4 juni is zijn laatste speeldag. Haddad verlaat de serie om zijn dromen na te jagen en een acteeropleiding te volgen aan het Lee Strasberg Theatre and Film Institute in New York.

Christophe Haddad boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christophe Haddad zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christophe Haddad wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christophe Haddad. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christophe Haddad te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.