Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Christoff boeken?

Christoff boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Christoff

Wilt u Christoff direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Christoff

Voor Christoff bestaan op dit moment geen superlatieven. Aan de vooravond van zijn doorbraak in Duitsland scoort hij bij ons zijn zesde (6!!) nummer één hit op rij. Nummers als ,,Zeven Zonden’’, ,,Ja Jij’’, ,,Blauwe Ogen’’, ,,Vrijgezel’’ en zijn laatste nummer één ,,Miljoniar’’ staan garant voor een polonaise op uw feest of event.

Dé ambiancemaker bij uitstek mag zeker niet ontbreken op uw evenement.
Zijn album 7 zonden ging meer dan 30.000 keer over de toonbank en van zijn recentste album 1001 nachten komen we nu al dicht bij de 20.000 na de lancering in juli.

Wees snel want in 2010 is er een beperkte agenda voor deze hitmachine ,,Christoff’’!

Een buurtfeest, schlagerfestival, groot of klein, daar moet Christoff bij zijn!

Christoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christoff zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christoff wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christoff. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christoff te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.