Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Christine van der Horst boeken?

Christine van der Horst boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Christine van der Horst

Wilt u Christine van der Horst direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Christine van der Horst

Christine van der Horst (1966) wordt op haar 19de door haar broer opgegeven voor het datingprogramma “Op goed geluk”. De grote liefde vindt ze er niet maar ze krijgt wel een screentest aangeboden. Christine blijkt een talent en wordt op televisie geïntroduceerd als assistente van Peter Jan Rens in het succesvolle quizprogramma “Doet ie 't of doet ie ’t niet”.

Na twee jaar assisteren is Christine klaar voor haar eigen programma, maar een eigen show kan ze dan nog niet bemachtigen. Christine gaat in plaats van presenteren tijdelijk acteren en speelt een rol in “Goede tijden, slechte tijden”, “Vrouwenvleugel” en “Bureau Kruislaan”. Die rollen leveren haar de nodige acteerervaring op, maar Christine’s hart ligt nog steeds bij het presenteren.

Na een auditie voor het Call-tvprogramma “Liefdesnest” gaat Christine’s droom in vervulling. Ze kan meteen aan de slag als presentatrice van het belspel. Er volgen verschillende Call-tvprogramma’s en sinds 2000 is Christine van der Horst de vaste presentatrice van het programma “Nachtsuite” van RTL5. Als gastvrouw heeft Christine in dit programma al vele bekende Nederlanders ontvangen en ze de kleren van het lijf gevraagd. Op zondagochtend presenteert ze al twee jaar het programma “Lunchroom” bij RTL4.

De blonde tv-diva heeft ook aan vele andere programma’s meegewerkt. Zij was één van de bewoners van het beruchte huis in Almere voor het programma “Big Brother Vips”. Christine deelde daar een week lang lief en leed met Theo van Gogh, Emile Ratelband, Monique Sluiter, Ad Visser en Johan van der Velden. Voor het programma “Bobo's in de Bush” reisde Christine samen met andere bekende Nederlanders af naar Maleisisch Borneo, waar ze moest overleven in de jungle. Christine ‘overleefde’ de jungle maar kwam helaas niet als winnaar uit de strijd.

Christine van der Horst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christine van der Horst zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christine van der Horst wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christine van der Horst. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christine van der Horst te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.