Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Christina Curry boeken?

Christina Curry boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Christina Curry

Wilt u Christina Curry direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Christina Curry

Op jonge leeftijd maakte Christina haar debuut als mannequin in de show van ontwerper Paul Schulten. Inmiddels is zij is een televisie personality, model en kunstenares. Iedereen leerde haar kennen in het televisieprogramma ‘Op zoek naar God’, gevolgd door ‘Welkom bij de Camara’s’ en het spraakmakende ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’.

Dit jaar was zij te zien in het programma ‘Celebrity Pole Dancing’ waar zij als enigste zonder sport of dans achtergrond de finale wist te behalen. Zij werd uiteindelijk vijfde maar heeft van de sport ‘paal dansen’ inmiddels ook haar werk gemaakt. Zij geeft op verschillende sportscholen les in deze bijzondere sport.

Deze eigenwijze doorzetter heeft inmiddels laten zien dat zij meer is dan alleen de dochter van beroemde ouders. Christina is de boeken voor bijvoorbeeld: catwalk model, fotoshoots (beauty and fashion), openingen, productpresentatie en famous bartending. Zij is een alleskunner die van alle markten thuis is.

Christina Curry boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christina Curry zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christina Curry wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christina Curry. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christina Curry te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.