Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Christina Aguilera look a like boeken?

Christina Aguilera look a like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Christina Aguilera look a like

Wilt u Christina Aguilera look a like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Christina Aguilera look a like

Deze Christina Aguilera lookalike won in 2011 het RTL4 programma, My name is... In een spannende finale versloeg zij "Alicia Keys" en "Elton John" met het nummer "Fighter".
Zij danst en zingt "Net als... Christina Aguilera", ze danst vanaf haar 18e en geeft inmiddels ook zelf dansles. Na haar deelname aan "My name is...", was te zien in de Musical "Daddy Cool".

Met een hoog swinggehalte neemt zij u mee in een spetterende live-act, een ideale act op schoolfeesten en in dancings en/of discotheken. Ook op uw bedrijfs- en/of personeelsfeest, speciaal voor de jongere collega’s, mag ze niet ontbreken en maakt zij er een dan ook waar "Top 40" feestje van.

Christina Aguilera look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christina Aguilera look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christina Aguilera look a like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christina Aguilera look a like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christina Aguilera look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.