Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Christiaan Hof boeken?

Christiaan Hof boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Christiaan Hof

Wilt u Christiaan Hof direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Christiaan Hof

Christiaan Hof heeft al een behoorlijk muzikaal leven achter zich. Hij schreef nummers voor Kinderen voor Kinderen, Jim Bakkum en Bastiaan Ragas en zong in de band van Alain Clark, met wie hij samen het debuutalbum van Men2B produceerde. Ook schreef Christiaan mee aan de met een Edison gewaardeerde plaat van Nick & Simon "Sterker".

Hij kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan de TV-hit "De beste Singer Songwriter van Nederland" . Inmiddels is zijn tweede album uit, vol met Nederlandstalige popmuziek. Van dit album komt zijn huidige single"Nu Is Alles Anders", die op diverse playlists staat waaronder 100% NL.  Zelfs Jan Smit twittert zijn enthousiasme voor Christiaan en dat is niet voor niets!

Een echte muzikant kun je Christiaan Hof wel noemen. Als kind speelde hij na pianoles van zijn zus te hebben gekregen alle nummers na. De piano werd echter ingeruild voor een gitaar, waarop hij al zijn liedjes schreef.

Christiaan Hof  is een energieke en spontane artiest die tijdens zijn optredens bekende hits van o.a. Nielson en Nick & Simon afwisselt met  opzwepende eigen singles. Meezingen dus!

Een feest van herkenning en een top-optreden van een geweldige zanger!

Christiaan Hof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christiaan Hof zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christiaan Hof wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christiaan Hof. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christiaan Hof te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.