Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Chris Zegers boeken?

Chris Zegers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Chris Zegers

Wilt u Chris Zegers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Chris Zegers

Chris werd op 7 februari 1971 geboren in Zeist. Daar bleef hij wonen tot hij in 1989 begon met zijn studie Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn afstuderen vertrok hij in 1995 als junior management consultant naar Singapore, om een jaar later weer terug te keren naar Nederland.

Zijn eerste rolletje kreeg hij in de Vara serie 'Oppassen'. Daarna speelde hij tot 1998 in de serie Onderweg Naar Morgen. In datzelfde jaar was hij ook te zien in de film 'Het Witte Wief' en in de populaire serie All Stars. In de tussentijd was Chris in contact gekomen met een aantal muzikanten met wie hij al snel een band vormde en een album opnam.
Sinds 5 jaar speelt Chris in de rockband The Hudson Five.

Vervolgens speelde hij een rol in de amerikaanse film Shaka Zulu, naast Grace Jones, Omar Shariff en James Fox.
Hij had een hoofdrol in de succesvolle nederlandse film Liever Verliefd en in 2003 en 2004 was Chris naast o.a. Kenneth Herdigein en Will van Kralingen te zien in de NCRV dramaserie 'Hartslag'.
Het volgende jaar speelde hij de rol van Peter Denteneer in de dramaserie 'De Meiden van de Wit', destijds te zien op Net 5.
In 2005 was er de rol van schippersknecht Tjeerd in de film 'De Kameleon 2' het succesvolle vervolg op het recordbrekende eerste deel.

De liefde voor reizen zorgde ervoor dat Chris sinds 2001 op de meest uiteenlopende plekken op aarde reportages maakt voor het reisprogramma RTL Travel.
Op dit moment reist Chris voor het zevende jaar de wereld rond.

Chris Zegers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chris Zegers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chris Zegers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chris Zegers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chris Zegers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.