Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Chris Deluxe boeken?

Chris Deluxe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Chris Deluxe

Wilt u Chris Deluxe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Chris Deluxe

Maak kennis met Chris Deluxe!
Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics.

Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland.

Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait. De video’s hiervan zijn oa op YouTube inmiddels honderdduizenden keren bekeken.

Chris Deluxe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chris Deluxe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chris Deluxe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chris Deluxe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chris Deluxe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.