Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Chris Andrews boeken?

Chris Andrews boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Chris Andrews

Wilt u Chris Andrews direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Chris Andrews

Al in 1965 had Chris Andrews met "Yesterday Man" zijn eerste wereldhit en was met vele andere hits zoals "To Whom it Concerns", "Pretty Belinda" of "Carol ok" buitengewoon succesvol. Maar ook als componist - internationaal b.v. voor Sandy Shaw, Cher, The Mamas and Papas of Agnetha van ABBA - had hij vele hits.

In Duitsland componeerde Chris Andrews voor Ramona ("Du, ich brauche was und das bist du"), Bata Illic ("Judy I Love You"), Peter Orloff ("Ein Mädchen für immer", "Baby da dam da"), Graham Bonney, Hazy Osterwald, Daliah Lavi...om enkele te noemen. Ook in de 80-er en 90-er jaren was Chris Andrews als zanger, componist en producent actief. In 2002 werd hij in Engeland onderscheiden met de BASCO Award voor zijn levenswerk.
Nadat hij zijn grote liefde - zijn huidige Duitse vrouw - gevonden heeft verhuisde hij naar Duitsland en heeft in 2008 de maxi single "Country Boy at Heart" uitgebracht waarop ook de Duitstalige song "Sie lass ich nicht los".

Op 12 april 2011 verschijnt de jubileum cd "Fifty-Fifty".

Chris Andrews is solo en met band te boeken.
Duur optreden zonder band: 45 minuten.

Wilt u een wereldster tijdens uw gala, open air of ander evenement dan Chris Andrews boeken. Topartiest van Topformaat!

Chris Andrews boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chris Andrews zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chris Andrews wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chris Andrews. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chris Andrews te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.