Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Chinese Leeuwen Draken Dans boeken?

Chinese Leeuwen Draken Dans boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Chinese Leeuwen Draken Dans

Wilt u Chinese Leeuwen Draken Dans direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Chinese Leeuwen Draken Dans

De Chinese Leeuwen Draken dans vormt een belangrijke traditie in China. Gewoonlijk is deze dans onderdeel van festiviteiten zoals het Chinese Nieuwjaar, openingen van restaurants en bruiloften.  Indien de Chinese Leeuwen / Drakendans goed uitgevoerd word brengt de leeuwendans geluk en vreugde. De draak is het symbool van koninklijk! De draak is krachtig, energiek, vertrouwelijk en moedig.

Een leeuwendans is ook mogelijk in combinatie met een drakendans.

Chinese Leeuwen Draken Dans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chinese Leeuwen Draken Dans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chinese Leeuwen Draken Dans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chinese Leeuwen Draken Dans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chinese Leeuwen Draken Dans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.