Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Chimp boeken?

Chimp boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Chimp

Wilt u Chimp direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Chimp

Hits, hits en nog eens hits! Hits uit de jaren ‘80,’90 en ‘00.

Met zijn unieke vliegensvlugge manier van mixen zorgt CHIMP voor een nostalgische reis terug in de tijd. Die tijd dat iedereen nog de flippo’s uit de chipszakken kon halen, je mega cool was met je Sony walkman en je jezelf tot in de eeuwigheid kon irriteren als je een level van Super Mario Bros 3 niet kon uitspelen. The good old days dus!

CHIMP zorgt ervoor dat je weer verlangt naar je oude Break Outs, dat je weer Skittles jojo’s wilt kopen bij de Jamin of dat je gaat kijken hoe laat de TMF dag top 5 vanavond op de beeldbuis verschijnt. Dus trek je house broek aan, pak die LA Gears uit je schoenenkast en zorg dat je beurs vol met guldens zit want ‘op deze plaatjes kun jij die hele nacht wel dansen’!

Chimp boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chimp zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chimp wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chimp. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chimp te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.