Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Chimene van Oosterhout boeken?

Chimene van Oosterhout boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Chimene van Oosterhout

Wilt u Chimene van Oosterhout direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Chimene van Oosterhout

Chimène van Oosterhout is op 11 februari 1964 geboren op Curacao en is trotse moeder van zoontje Lyam. Op 7-jarige leeftijd, verhuisde Chimène met haar ouders naar Nederland. Na haar studie HEAO Communicatie kwam ze in de marketing-, communicatie- en PR branche terecht. Haar TV-carrière begon in 1996 als omroepster bij de TROS. Na twee jaar stapte Chimène van de TROS over naar Veronica.

Chimène speelde gastrollen in o.a. Onderweg naar Morgen, GTST, Mijn dochter en ik en Het zonnetje in huis. In 2000 was Chimène te zien in de Amerikaanse speelfilm X-Patriots. In 2003 presenteerde Chimène het SBS6-programma ‘Sterrenbeurs’.
 In de zomer van 2005 presenteerde Chimène het RTL-programma ‘de Televisiedokter’. Zij is bezig met een studie psychologie en in haar vrije tijd houdt Chimène van koken, reizen, sporten en lezen.

TV PROGRAMMA’S:
Back to the US of A, Motor TV, Car Wars, Go Travel, City report, Yorin Travel, Sterrenbeurs 
 
 
 

Chimene van Oosterhout boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chimene van Oosterhout zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chimene van Oosterhout wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chimene van Oosterhout. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chimene van Oosterhout te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.