Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014
Volledige prijslijst

Cheyenne Toney (TVOH) boeken?

Wilt u Cheyenne Toney boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Cheyenne Toney bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina. Wilt u Cheyenne Toney direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cheyenne Toney (TVOH)

Cheyenne is een meisje van Surinaamse afkomst dat houdt van zingen, dansen en acteren. Ze is opgegroeid in Amsterdam Zuid-Oost en komt uit een muzikaal gezin. Haar moeder Jeritza Toney is stand-up comedian en geeft theaterlessen aan kinderen. Haar broer Guillano Herdigein is acteur en haar vader Giovanni Herdigein muzikant. Ook haar oom Rossano Toney heeft een aantal jaren geleden de grote prijs van Nederland gewonnen. Zelf schrijft ze Spoken Word teksten en vanuit die teksten maakt zij haar eigen nummers.

Al sinds kleins af aan is ze bezig met verschillende podiumkunsten. Op haar zesde danste ze bij Lucia Marthas en als actrice is ze momenteel actief bij de JTSZO (Jeugdtheaterschool Zuidoost) waar zij ook begonnen is met theater. Ze heeft ook één jaar bij theatergezelschap DeGasten (voorheen Jongrast) gespeeld. Ook houdt ze heel erg van sport. Vroeger zat ze op voetbal bij FC Abcoude en heeft ze vorig jaar een tijdje op kickboksen gezeten.

Als zangeres houdt ze heel erg van pop, jazz, soul en R&B. In 2013 heeft ze meegedaan met The Voice of Holland. Hierbij is ze tot de halve finale gekomen, waar ze helaas de battle tegen de winnares Julia van Der Toorn verloor. Tijdens haar Voice-avontuur scoorde ze een nummer 1-hit op Itunes: ‘Formidable. Deze is oorspronkelijk van Stromae, maar samen met coach Ilse deLange heeft ze een eigen draai aan het nummer gegeven.

Voordat Cheyenne aan de The Voice of Holland meedeed stond zij al in Carre. Zo deed zij bijvoorbeeld mee met het project ‘Duizend stemmen in Carré’ van Merlijn van Twaalfhoven voor het 125-jarig jubileumseizoen van Carré. Ook stond ze in de Melkweg en heeft zij opgetreden bij Zo:Raymann

Onder leiding van haar manager Basja Chanowski wordt Cheyenne steeds meer zichtbaar. Zo is ze betrokken bij het project Jellyfish festival. Dit festival vindt plaats op Schiermonnikoog en hoopt hiermee Nederland de sfeertjes te laten proeven van verschillende muziekgenres en verschillende artiesten.

Cheyenne Toney (TVOH) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cheyenne Toney (TVOH) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cheyenne Toney (TVOH) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cheyenne Toney (TVOH). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cheyenne Toney (TVOH) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.