Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Cherry Pop boeken?

Cherry Pop boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cherry Pop

Wilt u Cherry Pop direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cherry Pop

Cherry Pop, 2 top muzikanten , 1 getalenteerde zangeres, terug in de tijd met heerlijke dansbare muziek.


•    50s Soul
•    60s Motown
•    Uitermate geschikt voor diner-dansant, bedrijfsborrels en recepties
•    Gepast volume

De focus van het repertoire ligt op dansbare 50s Soul en 60s motown en wordt daarnaast aangevuld met vele andere stijlen, zoals easy listening, jazz en pop. Artiesten zoals Adèle, Amy Winehouse, The Carpenters en Michael Jackson komen voorbij. Alle instrumenten, lead vocals en backing vocals (male) worden live gespeeld/gezongen, ondersteund door backing tracks met de overige (hoofdzakelijk drums en female backing vocals) instrumenten.

Wat je hoort en ziet in de promo, is wat je krijgt bij een optreden van de band.

Cherry Pop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cherry Pop zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cherry Pop wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cherry Pop. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cherry Pop te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.