Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Prijs: € 2.795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Cherry and the Sugarstuds boeken?

Cherry and the Sugarstuds boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cherry and the Sugarstuds

Wilt u Cherry and the Sugarstuds direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cherry and the Sugarstuds

Wat heb je nodig als je een feest geeft? Een zaal vol dansende mensen natuurlijk! En dat is nou precies wat Cherry & the Sugarstuds voor je regelt.

Cherry & the Sugarstuds speelt wat jij wil!

Wil je rock? Geen probleem. Liever funk? Dan krijg je funk! Misschien ben je een fan van oldschool 90’s dance of ga je juist lekker op de nieuwste hits? Het gaat er om dat het jouw feest is en dat je krijgt wat je wil. Dat is het doel van Cherry & the Sugarstuds. Met ruim vijf jaar ervaring en talloze feesten achter de rug voelt de band het publiek feilloos aan.


Cherry & the Sugarstuds bestaat uit professionele muzikanten, afgestudeerd aan de Rockacademie. Ze hebben hun sporen op zowel binnen – als buitenlandse podia verdiend en staan garant voor muzikaliteit en entertainment. Spelen kunnen ze als geen ander, als jij nou je dansschoenen aantrekt doet de band de rest. Want Cherry & the Sugarstuds is dé coverband voor jouw feest!

Kom naar een exclusieve kijksessie
Maar wat zegt er meer dan duizend woorden? De ervaring zelf! Meld je aan voor één van de exclusieve kijksessies van Cherry & the Sugarstuds voor een gratis voorproefje. Kijk snel in de agenda wanneer er een kijksessie is en hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.

Dé coverband voor jouw feest.

“Hoe vaak kom je nou een band tegen die zowel foute 90 classics als Chop Suey van System of a Down, strak, zuiver en moddervet kan spelen?Cherry & the Sugarstuds brengt een bizar divers repertoire dat altijd up-to-date is. De band neemt je mee in een rollercoaster van hedendaagse dance naar de 90’s en van hip-hop naar soul classics.

Cherry and the Sugarstuds boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cherry and the Sugarstuds zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cherry and the Sugarstuds wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cherry and the Sugarstuds. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cherry and the Sugarstuds te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.