Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Chef Special Soundsystem boeken?

Chef Special Soundsystem boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Chef Special Soundsystem

Wilt u Chef Special Soundsystem direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Chef Special Soundsystem

Van Solid Grooves tot pompende bass sounds! De muziekstijlen vliegen om je oren met de Chef’Special DJ-set. Nadat ze met de Liveshow al menig festival plat speelden begeeft de band zich nu achter de draaitafels.

Luister en dans mee op de tracks en artiesten die Chef’Special inspireert en motiveert. Van nostalgie en uithoeken naar muziek van de toekomst: met de Chef’Special DJ set is stilstaan geen optie!

Hiphop / Reggae / Electronic / Dupstep

Chef Special Soundsystem boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chef Special Soundsystem zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chef Special Soundsystem wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chef Special Soundsystem. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chef Special Soundsystem te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.