Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Charmante Gasten boeken?

Charmante Gasten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Charmante Gasten

Wilt u Charmante Gasten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Charmante Gasten

Als oude bekenden uit vroegere tijden kwamen we elkaar in 2016 weer tegen. Beiden nog steeds met veel liefde voor muziek en gevoel voor entertainment. Tim bekend als DJ Levice Milano en Mitch als MC Price. Samen gingen we vanaf dat moment verder door het leven als de CHARMANTE GASTEN.

In 2017/18/19 stonden we onder andere al op grote festivals als Emporium, Defqon.1,  Dreamfields, Dance Boulevard en Outlands! Maar ook tijdens carnaval, Konigsdag en Kermissen zijn we door het land te vinden. Bovendien al 3 jaar op rij genomineerd voor populairste party-DJact van Nederland.

Met de charme van vroeger en de muziek van nu veroveren we ook jouw feest! Als echte heren weten we in te spelen op de wensen van het publiek! Variërend in muziekgenres komen we met vrouwvriendelijkehitjes, 90s, 00s, knallende feestplaten en echte GUILTY PLEASURES.

Charmante Gasten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Charmante Gasten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Charmante Gasten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Charmante Gasten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Charmante Gasten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.