Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Charlotte ten Brink boeken?

Charlotte ten Brink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Charlotte ten Brink

Wilt u Charlotte ten Brink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Charlotte ten Brink

Charlotte Liza ten Brink werd geboren op 12 januari 1988 in Amsterdam. Ze groeide op als middelste in een gezin van vijf meisjes. Toen ze klein was had Charlotte al celloles en pianoles. Pianospelen vindt ze nog steeds heerlijk om te doen.

Tijdens haar middelbare schooltijd op het Amsterdamse Barlaeus Gymnasium was Charlotte zoveel mogelijk bezig met zingen. Ze besloot het serieus aan te pakken en nam zangles op de gerenommeerde zangschool van Babette Labeij. Daar werden haar de grondbeginselen van het zingen bijgebracht. Bijzonder is het dan ook, dat ze daar tegenwoordig zelf zangdocent is, en zo haar kennis weer doorgeeft aan groepen jonge zanger(essen). Maar, Charlotte is kritisch, ambitieus en perfectionistisch, en vindt dat ze nooit is uitgeleerd. Ze besluit privéles te nemen: eerst bij Kees Taal, en recentelijk, tot op de dag van vandaag, krijgt ze wekelijks les van Klara Uleman.

Nadat ze haar middelbare school had afgerond besloot ze een jaar leuke dingen te gaan doen en te gaan werken bij restaurant Pasta e Basta in Amsterdam, waar de bediening ook zingt voor de gasten. Een perfecte plek om meer ervaring op te doen in optreden voor veel publiek. Naast haar werk bij Pasta e Basta ging ze communicatiewetenschappen studeren aan de UvA. Toch bleef zingen altijd haar grootste interesse hebben, en trad Charlotte steeds vaker op.

In 2009 deed Charlotte mee aan televisieprogramma Popstars, waar ze het schopte tot de kwartfinale. Een jaar later werd ze gevraagd om mee te doen aan de eerste editie van The Voice of Holland, en, met succes: ze bereikte de liveshows. Van de talentenjachten leerde Charlotte ontzettend veel, en daarnaast gaven ze haar het laatste duwtje om haar droom na te jagen: het maken als zangeres. Begin 2011 stopte Charlotte met haar studie om zich volledig op haar zangcarrière te richten. Niet langer wilde ze zich door anderen laten voorschrijven wat ze moest doen, of wat ze wel en niet mocht zingen. Ze besloot zelf de touwtjes volledig in handen te nemen, en richtte haar eigen platenlabel, ‘Dot’s Records’, op. Met producer Nando Eweg dook ze de studio in om te werken aan haar debuutalbum. Nu, een jaar later is het eindelijk zo ver: haar eerste eigen single ‘Fool’ ligt in de winkels.

Een droom die uitkomt. Maar, als het aan Charlotte ligt is dit pas het begin van een lange zangcarrière. Haar doel is het uitbrengen van haar eigen album met allemaal mooie nummers er op. Want, zegt ze: “Het belangrijkste aan muziek is dat je er je emoties en gevoelens mee kan overbrengen. Mensen raken met je stem, dat is het mooiste wat er is”.

Charlotte ten Brink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Charlotte ten Brink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Charlotte ten Brink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Charlotte ten Brink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Charlotte ten Brink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.