Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Charlie Lownoise boeken?

Charlie Lownoise boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Charlie Lownoise

Wilt u Charlie Lownoise direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Charlie Lownoise

Na begin jaren negentig een aantal Europese undergroundhits geproduceerd te hebben kwam het grote succes voor Charlie Lownoise dankzij zijn samenwerking met Mental Theo.

Het duo Charlie Lownoise en Mental Theo verkreeg grote populariteit in het begin van de hardcore-tijd en daarna over de hele wereld met hun Happy Hardcore. Vele top-10 hits heeft dit duo gescoord zoals "Wonderfull Days" en "Stars".

In 2000 ging het duo uit elkaar en Charly Lownoise ging solo als DJ verder. Al snel scoorde hij opnieuw met "Charly Lownoise presents Starsplash– Wonderfull Days 2001". Hij is mede begonnen met het organiseren van de populaire feesten "Bitte ein Beat". Zijn stijl is te omschrijven als vrolijke Duitse hardhouse en beukende hardstyle

Charlie Lownoise boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Charlie Lownoise zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Charlie Lownoise wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Charlie Lownoise. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Charlie Lownoise te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.