Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Charles Dickens Goochelaar boeken?

Charles Dickens Goochelaar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Charles Dickens Goochelaar

Wilt u Charles Dickens Goochelaar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Charles Dickens Goochelaar

Op 6-jarige leeftijd kreeg Peter Hanssen (geb. 1959) een goocheldoos. Hiermee begon hij zijn loopbaan als magisch entertainer. In het begin betrof het alleen optredens tussen de schuifdeuren. Nadat genoemde doos geen geheimen meer had, belandde deze op zolder tussen allerlei andere spullen. Jaren later gebruikte Peter deze trucs weer tijdens een feest op een basisschool. De oude goocheldoos kwam tevoorschijn en Peter zette er een goochelshow mee in elkaar. Dit was zo'n succes dat hij er een aantal nieuwe trucs bij verzon. Al knutselend en bouwend werden de spullen uit de goocheldoos langzamerhand vervangen door origineel materiaal van eigen hand. Maatkleding kwam in de plaats voor het omgebouwde oude rokkostuum van opa. Goochelaar Peter zocht en vond aansluiting bij goochelclubs. Hier leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Hij ontwikkelde als goochelaar een eigen stijl door veel op te treden. Deze goochelaar ontdekte dat het niet gaat om het doen van een aantal trucjes maar om het entertainen van het publiek. Het scheppen van een magische en geheimzinnige sfeer is daarbij van groot belang bij het kijken naar een goochelaar. Ook gebruikt hij zijn ruime onderwijservaring om het publiek op de juiste manier aan te spreken.

Charles Dickens Goochelaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Charles Dickens Goochelaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Charles Dickens Goochelaar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Charles Dickens Goochelaar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Charles Dickens Goochelaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.