Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Charlene boeken?

Charlene boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Charlene

Wilt u Charlene direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Charlene

In 2000 maakte Nederland kennis met de Tilburgse Charlène. En hoe! Haar debuutsingle zorgde meteen voor televisieoptredens en gastoptredens bij concerten van Frans Bauer en Marianne Weber. Vanaf dat moment laveerde zij succesvol tussen de schoolbanken en het podium

Anno 2016/2017 is Charlène een volwassen vrouw met een imposante carrière, vier prachtige albums en een reeks van hitsingles. In 2016 hernieuwde zij de samenwerking met producer Manfred Jongenelis, die terstond met haar het moderne Mijn Hart Kent Geen Geheimen opnam.

Boekingen Charlene

Toch keert zij met deze nieuwe single weer helemaal terug naar de sound waar het ooit allemaal mee begon. Carlo Verkooijen schreef speciaal voor haar dit prachtige Denk Ik Aan Jou waarop Manfred een geweldig arrangement losliet. Het resultaat? Het bewijs dat we nog heel lang van Charlène kunnen en zeker gaan genieten!

Charlene boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Charlene zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Charlene wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Charlene. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Charlene te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.