Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Channah Hewitt boeken?

Channah Hewitt boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Channah Hewitt

Wilt u Channah Hewitt direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Channah Hewitt

Channah Hewitt (26) is een echte Nederlandse superster in wording. Ze heeft alles in huis om de wereld te veroveren… De looks, een immens stemgeluid en acteertalent. Ze is in de danswereld met recht ‘one of the best’! Channah verwierf nationale bekendheid door haar rol van Nala in de hitmusical The Lion King, waarin ze twee jaar schitterde nadat ze was afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Boekingen Channah Hewitt

In 2019 behaalde ze de finale van het tv-programma “DanceSing” een geweldige prestatie en nogmaals een enorme bevestiging van haar talenten. Toch kiest Channah nu duidelijk voor haar zang carrière en lanceerde ze dit jaar een ontroerend, zelfgeschreven nummer opgedragen aan haar lieve vader die in 2010 overleed. Momenteel participeert Channah in het nieuwe seizoen van The Voice waar zij zeker hoge ogen zal gaan gooien. Ondertussen werkt ze aan nieuwe nummers die ze het komende jaar, samen met BRNDRZ management zal releasen. The Floor is yours.

Channah Hewitt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Channah Hewitt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Channah Hewitt wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Channah Hewitt. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Channah Hewitt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.