Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Champagnebuffet boeken?

Champagnebuffet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Champagnebuffet

Wilt u Champagnebuffet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Champagnebuffet

Het Champagnebuffet komt bij u op locatie! Compleet met alle benodigde materialen zoals koelers, glazen en rekken. En.. natuurlijk met de allerbeste champagne uit de streek Hautvillers - France.
Naast het op uiterst professionele wijze uitschenken van de champagne heeft onze kenner Francois er ook nog een leuk verhaal bij!

Over de champagne JM Gobillard et Fils...
Gelegen in het hart van de Champagne op 5 kilometer van Epernay, heerst Hautvillers, een weergaloze plaats, over de wijngaarden met zijn abdij waar de grote keldermeester Dom Perion rond 1681 de eerste champagneparels deed fonkelen. Dankzij deze binidictijner monnik is Hautvillers het meeste gekende dorp van de hele champagnestreek geworden.

Champagne heeft de uitstraling van echte klasse, mits deze van een topkwaliteit als deze champagne JM Gobillard et Fils is..  Laat uw gasten genieten van deze champagne en proost samen met hen op een onvergetelijk feest of evenement!

Champagnebuffet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Champagnebuffet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Champagnebuffet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Champagnebuffet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Champagnebuffet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.